Отиди на
Форум "Наука"

vergildido

Потребител
  • Брой отговори

    2
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за vergildido

vergildido's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. вярата или невярата в нещо е в сферата на невежеството.когато има знание вярата става излишна.за теб чакрите са въпрос на вяра за мен деиствителност. . кашата е в главите на някои хора без лична опитност които само преписват това което са чели някъде.Иначе нещата не са чак толкова сложни.индииските чакри са седем намират се в менталното тяло на човека и нямат нищо общо с чакрите на биоенергетиците които са дванайсет и се намират в пранаичното тяло на човека.индииските чакри нямат нищо общо със здравословното състояние на човека и това че са блокирани са пълни глупости. здравето зависи от потока на прана в тялото и работата на 12-те вихъра(чакри)от изображението което е качил Sync.
  2. Sync изображението което си качил няма нищо общо с чакрите за които става въпрос в статията която е постнала лора. на изображението са петте центъра на прана с 12-те енергиини вихъра които излизат от тях а индииските чакри са седем. Лора Сахасрара не се намира в центъра на темето а там където е въртела на косата знам го от личен опит което не е сигурно за този които е писал статията.Муладхара се намира в опашната кост когато се активира усещането е все едно мястото е натъртено.Чакрите от първа до пета се намират в гръбначния стълб.Изобщо статията е пълна каша

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...