Отиди на
Форум "Наука"

neutrino

Потребител
  • Брой отговори

    5
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за neutrino

  • Рожден ден 21.04.1988

Лична информация

  • Пол
    Мъж

Contact Methods

  • Skype
    Neutrino0o

neutrino's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Примера с писалката е просто резултат теорията ми.Основната ми идея е БЪДЕЩЕТО = Процеса на придвижване на сегашният момент към МИНАЛОТО.С други думи този процес(придвижването на сега към миналото) се случва единствено в рамките на бъдещето.Това обяснява защо от безброй много възможности се случва само една възможност.Все пак времето върви без да спира да си избере една от безкрайно многото възможности.Дано този път по-ясно да съм успял да ви представя идеята сиДано да получа някакъв отговор
  2. Здравейте...имам 1 теория...но не съм сигурен дали ще мога да я обясня добре.До колкото знам...доказано е научно, че времето върви отзад напред....според мен...от това твърдение следва, че процеса на движение на сегашният момент в посока към миналото създава бъдещето.Пример:В момента имате нужда от някакъв предмет...да речем химикалка.Тръгвате да я търсите и я намирате на масата.От това следва, че вие в миналото сте я оставили на масата понеже в даден момент от бъдещето вие сте щели да имате нужда от нея.Дано сте ме разбрали правилно.Искам да знам какво мислите.
  3. THIS IS FUCKIN'BULLSHIT...I DON'T BELIEVE IT!!!
  4. Аз не отричам законите на движението......Аз просто казвам ,че движението само по себе си не същестува.....то е само РЕЗУЛТАТ от нещо по просто....а именно от тези ''кадри''....Те изграждат движението.Ако вникнете по-надълбоко в идеята ми...и последвствията от това...ще осъзнаете ,че е НЕВЪЗМОЖНО ДА СЪЩЕСТВУВА ДВИЖЕНИЕТО...то би било като нещо неопределено....неподвластно на физичните закони....А именно идеята ,че движението е изградено от кадри....всеки момент от вселената е съвършено определен от физичните закони....частиците не се движат....а просто се телепортират от точка A до точка B(а това къде ще се телепортират зависи от законите на вселената)....РАЗБИРАТЕ ЛИ ?И понеже ние съществува ме в тази вселена не е възможно да погледнем извън нея...А защо съм избрал числото пи...ами ,защото числото пи ни дава някаква стойност....цифри...а може би честота на тези кадри ?!??.....А ЗАЩО нищо не сте ми отговорили на въпроса....за най-малката възможна скорост ?Какво ще кажете за нея ???Предполагам ,че няма да можете да ми дадете смислен отговор...Отговора е ..че съществува постоянна минимална скорост във вселената...която не може да бъде по-малка от нея....Искам да ви кажа...че тези идеи съм ги обмислял близо 10 години...и мисля...че е само въпрос на време да се докаже това....то е толкова логично...толкова очевидно.
  5. Здравейте...Искам да попитам какво ви е мнението за една моя идея...Идеята ми се състои в това ,че ДВИЖЕНИЕТО НЕ СЪЩЕСТВУВА.Сега ще ви обесня защо мисля така. Един филм се прожектира с 24 кадъра в секунда......кадър след кадър...създава илюзията за движение.....Мисля ,че е на същият принцип работи и нашата вселена.....В този един кадър....в който материята се намира неподвижно.....и под въздействието на физичните закони....се определя следващият кадър...т.е. в какво положение ще се намира материята в следващият момент...Схванах те ли ми идеята..?!??!Не знам колко кадъра са в 1 секунда....но предполагам ,че ще са доста голям брой...Мисля ,че техният брой е свързан със скоростта на светлината.....и числото пи-3,14... Друго нещо което ме навежда на тази мисъл е....Коя е най-ниската скорост във вселената ?Колко бавно може да се движи един обект в вселената...така че да можем да кажем че е с постоянна скорост....Ако съм прав...че движението е съставено от кадри....то следва....че има определен минимум разстояние между 2 точки(но не по-малко от това разстояние)...който определя..дали има постоянна скорост...или не. Мисля ,че моята идея е доста логична....и лесна за разбиране....Искам някой да ми каже мнението си....

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...