Отиди на
Форум "Наука"

Valiq_G

Потребител
  • Брой отговори

    2
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Valiq_G

Valiq_G's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Искам да получа информация и мнения за различните колежи в София. Но моля, да пишат хора, които са учили в колежи, не търся общи мнения... такива бол по форумите! Решила съм тази година да се запиша в колеж. Нямам време да уча 4 години в университет и то теоритични неща. Искам да науча конкретни неща за бизнеса, защото искам да започна частен бизнес (надявам се догодина) - модно ателие (имам почти готово малко помещение, 3 машини и много идеи) и ако се развие след някоя и др. година - малък бутик. Завършила съм моден дизайн, разбирам от тези неща и искам да се развивам в тази посока, но самостоятелно. За съжаление незнам много за маркетинга, ценообразуването, рекламата... Искам да науча точно тези неща, които ще ми помогнат да стартирам малък, но сериозен бизнес и да го поддържам печеливш. Не бих искала да съм част от статистиката тип "8 от 10 фирми фалират преди 3-тата година от създаването си". Моля, ако някой може да ми препоръча колеж, в който сериозно се учат тези неща! В Американския колеж няма да се запиша... нямам възможност да плащам 2 000 лева и повече за някаква диплома от престични частни уч. заведения. Искам практически знания, а не просто диплома!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...