Отиди на
Форум "Наука"

Wave5

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ Wave5

  1. http://godoall.com GoDoAll е съвсем нова мрежа, на мен ми хареса и в някои отношения е дори много по-добра от съществуващите социални мрежи и както споделят самите разработчици: "Трудно е да се опишат множеството и различни функционалности заложени в реализацията на тази социална мрежа. Изграждането на бета версията на страницата отне повече от 2 години, като работата по проекта продължава и до днес. Сайтът дава богати възможности за споделяне на снимки, видео, музика и всякакъв вид информация. Осигурени са много и атрактивни начини за комуникация между потребителите, възможности за споделяне и оценка на съдържание, чат в реално време, изграждане на потребителски форуми и блогове, и др. Дизайна на базата данни и комуникацията в сървърната част са планирани и съобразени за обработка на непрекъснат поток от данни и издържане на огромно натоварване. Голяма част от логиката е изнесена в клиентската част, като за целта са използвани AJAX и Real time conversion технологии, а комуникацията между сървърната и клиентската част е реализирана чрез web sockets. Както казва нашия виртуален хост - Део - Това е най-яката мрежа!". - Регистрация -

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...