Отиди на
Форум "Наука"

Goth Angel

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Goth Angel

Goth Angel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Айде и аз да се добавя към дискусията, макар и с две години закъснение (привет на всички, между другото, специално заради тази тема се записах!) - наскоро открих Гакт, и се влюбих тотално във него - музика, имидж, филми, въобще във всичко, което прави. Само една лека критика имам - от това, което съм намерила като преводи на песните му, ми се струва, че повечето са вариации на една и съща тема, а именно, "Обичам те и ми липсваш, разкайвам се за грешката си." Може и да греша де, все пак не съм чела преводи на всички песни Както и да е - надявам се да съживя дискусията P.S. Откъде точно дойде сравнението на Гакт със Азис, така и не разбрах

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...