Отиди на
Форум "Наука"

RNacheva

Потребител
  • Брой отговори

    6
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ RNacheva

  1. Давате интересни идеи, от които ще се възползвам , ако нямате нищо против.
  2. Резултати от проучването: http://www.social-networks.co.nr/.
  3. Благодаря за линковете. Мрежите от първия линк не са ми известни, а в някои от втория имам регистрация .
  4. Анкетирането ще приключи щом се съберат достатъчно хора да я попълнят. Трябват ми още поне 35-50 човека, за да получа колкото е възможно по-реални резултати. Ще съм Ви много благодарна, ако я препратите на Ваши приятели и познати. Когато съм готова, ще публикувам резултатите и ще пиша тук, във форума.
  5. Здравейте. Бих искала да помоля тези от вас, които имат малко време и желание да се включат в едно проучване, което правя. Свързано е с целите, с които хората на възраст между 18 и 50 години използват социални мрежи. Анкетата е анонимна и е достъпна на http://www.social-networks.co.nr/. Ще се радвам, ако някой се отзове. Предварително благодаря !

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...