Отиди на
Форум "Наука"

kazuki86

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ kazuki86

  1. Goth Angel в песните на Гакто-чан мисля че се пее само за любов и такива, защото до колкото съм запозната с неговата история той е имал приятелка с която насила са ги разделили, защото не е била от неговата раса смисъл, че не са с еднакъв цвят на кожата тя е била много много много по-черна от него. ОМГ и аз се записах само за да отговоря на тази тема. И това, че някой сравнява музикален гений като Гакт с чалгаджийска мижитурка като Азис направо не мога да го повярвам. Естествено Джей-рока не се приема в България и не знам защо сигурно е заради визията имл Всеки ден като отида не училище двете с приятелката ми си говорим за новостите в Япония и в музиката им и един път едно от момчетата в класа ни ми казва " Пак ли за тия гейове говорите" (с извинение за думата)това за мен си е истинска простащина като не му харесва да не говори това се отнася и за всички на които не им допада този стил музика. На мен например не ми харесва чалгата и не говоря за нея. А за Гакто-чан той е прекрасен. Той е истински феномен, ангел слезнал от небето. П.С. Ако не можете да въсприемете Гакт то занчи не можете да възприемете никой от азиатския свят, защото за тях е характерно да са красиви.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...