Отиди на
Форум "Наука"

prarsh

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за prarsh

prarsh's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Репутация

  1. prarsh

    Октавио Окампо

    Октавио Окампо Октавио Окампо е мексикански художник роден през 1943 година в Целая, Мексико. Известен е с изключително детайлните си картини, съчетаващи в себе си много скрити образи и оптични илюзии.Семейството му се е занимавало с дизайн и го въвлича в изкуството от ранна детска възраст. В училище той изработва различни хартиени фигури и макети, които биват използвани по време на карнавали и фестивали. Освен с изобразително изкуство и скулптура Окампо се е занимавал и с танци и театър. Още картини и информация можете да намерите на следните сайтове: Галерия от картини на Окампо Всички картини на Окампо подредени в хронологичен ред Оптични илюзии в картините на Окампо

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...