Отиди на
Форум "Наука"

Mirchev

Потребител
  • Брой отговори

    4
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ Mirchev

  1. Ха ха благодаря за дозата смях от душа По онова време са ги принуждавали обстоятелствата, можеби е искал да продължи да твори ако ще и така
  2. Mirchev

    Niki Bo

    Много интересен коментар! Интересно е, когато човек изкаже своето мнение под форма на критика! Дали за някого е смешно или тъжно е вече индивидуална реакция. Аз не съм автора, не мога да си позволя да давам напътствия на твореца Защото всеки творец сам избира как да се изрази и така и трябва, ако един човек не разбира добре то друг ще разбере в смисъл, че някои произведения като тук например не са предназначени за масата примерно средностатистическия българин и като цяло има два пола зрители, примерно мъжете понякога гледаме нещата по-забито в точен един отделен конкретен смисъл и дребна подробност, докато жените имат по-глобален поглед над нещата и те като зрители разбират понякога по цялостно, отделни идеи но взаимосвързани в цялост. За името не съм съгласен. Защото ми харесва, не мога сега да дам обосновка. Звучи свободно, смело. Но много ми хареса какво си забелязал ти в картините. Уловил си същото, което аз забелязвам. Това мен ме впечатли и ми хареса - "хуманното и технологично начало" намерил си точното определение, което ми се губеше и се чудех как да го назова. Защото на каквото и да се бях натъквал досега никога не съм срещал такова технологично и хуманно начало така добре хванато без излишък от необузданост и повърхностност на хаотично разхвърляни елементи, както е при повечето други художници. Тук виждам осъзнато предаване на идеи и обеми и точност при все че не е 3D. Друга работа е, че други хора са почитатели на хаоса в картините и неопределеността. Да, аз също съм критичен по въпроса за модерното изкуство. То вече се превърна в пълна лиготия и глезотия на обществото. Точно затова това ми харесва, тук не виждам тази сополивост с извинение за епитета, а по-разкрепостен поглед, това го наричам освободен светоглед - нито пълна наивистка безсмислица нито консервативност и закостенялост. Имат названия 1. "Jumgle Lover" 2. "Rob Sparx" 3. "BaroN - The Live Starcraft" 4. "Digital Soul" 5. "Amaning"
  3. Mirchev

    Niki Bo

    Извинявай, аз не съм сложил повече, защото предположих,че ако на човек прочел статията му хареса, бъде му интересно и желаете да разгледа изкуството на Niki Bo, би могъл от статията да цъкне към сайта който се отваря ! За да не слагам препратка към сайта на Niki Bo тук, макар и това да е просто сайт за изкуството и.
  4. Mirchev

    Niki Bo

    една статия за бг съвременен артист Помествам го тук за да разгледате ако ви е интересно, защото аз много харесвам картините! За мен стила на Niki Bo e просто уникален !

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...