Отиди на
Форум "Наука"

nqkoi

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ nqkoi

  1. tanariil Ти ще се спреш ли ? Мъчиш се да направиш целия форум атеисти ли ? От каде знаеш, кой кога е роден ? Еми ще ти дам пример по-старо, на незнам си кой януари се пада коледа... та след още 200 години..коледа може и да е Юли... та последно кога е коледа, и кой е казал кой кога е умрял не се уточняваш пълно, свидетели има ли, на раждането или смърта на личностите който описваш, че не са свидетели на Исус ? Свидете ли на свидетелите на свидетелите на свидетеля, че като стигнем 2006 година 23 септември, дай да го видим този свидетел !? Междо другото ти коледа празнуваш ли ? Великден празнуваш ли ? Много ама много се интересувам, защото.. ти ще се досетиш няма нужда да ти казвам.. Присъствала ли си на погребения(твой близки), защо пиеш червено вило, а не водка флирт да кажем ? Абе ти защо вообще трябва да ходиш на погребението, не става въпрос за нетърпимост(не се сещам във 4 часа сутринта за друга дума) към трупове ? А й на некролог задължително трябва да пише - Ем загубихме го, но ние сме атейсти и 40-то няма да правим !! Ако някаде някак си се обиждаш, това си е от твоето възприятие и, аз докат четях 2 тона твой глупости, не мислиш ли, че не съм се обидил.. Та да идем малко напред в годините да кажем 2050 година децата в Германия, какво ще учат за Сталин и какво децата в Велика Русия ? А ако отидим още няколко века напред...може да заменим думата "учене" със мит/легенда...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...