Отиди на
Форум "Наука"

Емил58

Потребител
  • Брой отговори

    6
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ Емил58

  1. Благодаря за изчерпателният отговор.Точно такъв пълен отговор исках да прочета тук.Така колкото и да ми е непозната материята ,ще съм наясно как да процедирам ,вместо да се лутам по инстанции и да ме пращат за зелен хайвер.Та накрая да ми писне и да прежаля дърветата и да спра да се занимавам.Каквто и би била целта на много хора по институциите ,защото примерно ще им се наложи да свършат малко работа заради мен ...
  2. Здравейте, живея в къща и пред нас има 4-5 дървета.Миналата година гръцка фирма започнаха голям строеж .Направиха огромен насип (около 5м висок)пред къщите ни и има вероятност така да си го оставят.А между насипа и къщите има река,която ако реши да се покачи ще влезе направо в нас.Другият проблем е че сега нещо копаят по насипа и чубанина ,който управлява багера вече потроши половината дървета.Има ли някой, който е наясно с реалната ситуация при подобни проблеми в нашата ш*ибана държава?Може ли изобщо да се направи нещо или си е борба с вятърни мелници? Ако съм объркал раздела ,моля преместете темата.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...