Отиди на
Форум "Наука"

platformer

Потребител
  • Брой отговори

    4
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за platformer

platformer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Репутация

  1. Аз точно от Англия си ги поръчах, но върви по 4-5 лири 5мл, разбира се има и 14 по 7 и 34 (или повече) за около 10. Ясно е, че последното е най-изгодно, но в момента не ми се даваха много пари, защото пръснахо доста и за четки, а и просто не знам как да се грижа за нещата си все още :D. Инак за някоя конкретна марка друга освен W&N не съм чул, ако имаш нещо предвид, моля сподели А @hristo тези Сонет, мисля че ще ми свършат добра работа, ако ги разнасям (т.е. примерно, ако ми се наложи да рисувам сред природа). Също търся някакъв сайт в България вече, който предлага качествена картия (специализирана разбира се), че стана малък фал с поръчка (тъй като размера на кашона беше повече от килограмите, сметнаха по първото и така излезе двойно повече). Благодаря на всеки отзовал се
  2. Не че изсхъват, ами нещо става с пигмента. След като ги оставя една вечер трябва да ги бъркам през 3 секунди инак остава нещо като утайка. Ползвам Winsor и Newton Artists Watercolour (което не беше добра идея за първа боя, но в един сайт ми го препоръчаха), в бъдеще предполагам, че ще видя и останалите марки, но мисля че ще е същата работа. Сега съботата като се срещна с господина ми по рисуване ще видя и той какво мнение има по въпроса :D. Трагедия е, че съм от малък град и надали ще намеря някой специално за водни бои да ми даде някакви уроци или пък съвети, но какво да се прави рисуването си е най-вече самообучение.
  3. Здравейте, приятели! От няколко години се занимавам сериозно с рисуване и сега се наех и да пробвам малко водните бои. Става дума за тубички, както и да е, ако някой може да ми даде няколко прости съвета. Искам да знам най-вече, дали примерно мога в палитрата да си запазвам по някакъв начин микса, защото боите за съжаление не са на много ниска цена (пък и наистина ми става жал за боята, която не съм използвал :D). Благодаря предварително !

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...