Отиди на
Форум "Наука"

MimSsS

Потребител
  • Брой отговори

    4
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ MimSsS

  1. Даа... благодаря..сега ми стана ясно. Обаче саааамо едно не схванах.. как преброихте мачовете..аз преброих 5 и не мога да се оправя. Ще съм благодарна ако ми кажете(повече няма да питам..предполагам) А да..от 6 клас съм
  2. Искам само да питам как разбрахте че преброил 11 пейки??? Пише в условието че мачовете са завършили без равенства...нищо друго за геймовете... а и ще може ли малко по- подробно да ми обясните защото трябва да изпратя обяснения как съм стигнала до решението...ако може???
  3. Здравейте! Тоя път е много много спешно... Поне едната задача трябва да е решена тая вечер или най- късно утре... Задачи от този тип абсолютно не разбирам... Благодаря предварително 1. Трима математици пътували в различни вагони на един влак. При спиране на влака всеки от тях започнал да брои пейките на перона, покрай който минавал вагона му. Те преброили съответно 22, 17 и 26 пейки. При отпътуването отново започнали да броят, като един от тях преброил 3 пъти повече пейки от другия. Колко пейки е преброил третият??? 2. Петима приятели, Андрей, Борис, Васил, Георги и Димо, провели турнир по тенис на маса по двойки. Всеки двама изиграли точно по един мач срещу всеки двама от останалите. Мачовете завършили без равенства. Оказало се, че Андрей е загубил 12 мача, а Борис е загубил 6 мача. По колко мача е спечелил всеки играч?
  4. Може ли да ми помогнете за следните задачи: 1. Дадено е множеството А={1,2,3,...,100}, състоящо се от първите 100 естествени числа. Да се намери броят на подмножествата на А, сборът на елементите на които е 5035 2. Сборът на три различни ест. числа е 2012. Като разделили най- голямото на най- малкото от тях, се получило частно 2 и остатък 3. Разликата на двете по-малки числа е 3.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...