Отиди на
Форум "Наука"

TinTin

Потребител
  • Брой отговори

    5
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ TinTin

  1. Благодаря на Last roman за линка...имаше полезна информация.
  2. В отговор на goshawk ще кажа,че преценката му за мен е вярна... Ще се опитам отново да поговорим и този път се надявам да бъде искрен и той с мен и да намерим някакво решение,ако наистина държи на мен и на връзката ни,тогава ще трябва и той да положи усилия...Искам да решим проблема заедно,преди да взема каквото и да е решение относно бъдещето ни,защото много го обичам,ако не беше този проблем в мен нямаше да има и капка съмнение,че това е мъжа,с когото искам да прекарам живота си. Доста съм объркана,за това моля да ме извините ако последователността в изказа ми се губи Той твърди,че е от мъжете,които са асексуални и ако е така наистина нещата ще станат трудни... Ще ми бъде по-лесно да приема ако проблема е в мен,отколкото това че той си е бил такъв винаги,защото може би тогава не трябва да очаквам промяна... И тогава ще трябва да си отговоря на много въпроси... Преминавали сме през много трудности за да сме заедно,винаги оцелявахме и до момента мога да кажа,че си е струвало,борили сме се много за тази връзка...дано успеем и този път да се преборим... Искрено благодаря,на тези от вас които подходиха сериозно и искрено
  3. Ами може и психически да е натоварен от финансова гледна точка...като цяло не изключвам този вариант...а що се касае за странична връзка едва ли - тъй като живеем заедно и работата ни е на едно място,а и проблема е от година-две,за този период все нещо щеше да ми подсказало ако има връзка
  4. Напротив..той е този,който харесва скучния секс...предлагала съм му всякакви екстри Проблема е психологически
  5. Здравейте! Искам да помоля за съвет! Имам връзка от 3 години със страхотен мъж-мил,отзивчив,нежен... Но преди повече от година във връзката ни се настани един проблем...проблем със секса... Всъщност секса,когато го има е повече от страхотен,но проблема е че го няма... Просто в 90% от случаите ми се отказва под предтекст,че му се спи! Писна ми да все аз да се натискам,да говоря,да искам да реша проблема! В началото на връзката секса беше по 4-5 пъти на ден,обсипваше ме с целувки от глава до пети,фремска любов и постепенно взе да намалява,докато стигнахме веднъж на месец...За Бога какво е това..та ние сме млади хора... Питах..питах...обясняваше ми се че го правим доста често...започнахме да разреждаме секса...проблема си оставаше... После пак питах,,казваше ми се че защото сме се карали и той нямал желание... спряхме да се караме...проблема пак остана.. сега се разбираме повече от страхотно,но... Пробвала съм със свещи..еротично бельо и всичко е добре само за момента... Не помня да е имало път когато той да направи първата крачка и да пожелае секс.. Чувствам се ужасно... Последния път когато попитах ми се каза,че той винаги си бил така,дори и в предишните връзки...Птосто така го чувствал-нямал желание.. Моля ви ако някой еималподобен проблем и е успялда го разреши дайте съвет как да постъпя! Ще се радвам и на мнения от силния пол !

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...