Отиди на
Форум "Наука"

elena__

Потребител
  • Брой отговори

    3
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за elena__

elena__'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Здравейте! Бих желала да поканя всички физици, а и всеки един, който не се съмнява в методите на радиоактивно разпадане и не твърди, че те не подкрепят еволюцията, да се присъедини в групата "Еволюцията-разсъждения и доказателства" във фейсбук- https://www.facebook.com/groups/351400281584068/352060094851420/?notif_t=group_activity Все пак тук има физици, а вие сте хора на науката и ако стане въпрос за радиоактивно датиране, вие ще бъдете от изключителна голяма полза. Впрочем не смятам, че трябва да се подкопава науката ви, която вие цените и може би сте посветили и живота си. Нека всеки един да се чувства лично и специално поканен!
  2. Благодаря! А в природата има ли някаква вероятност някакво вещество или някакво облъчване да забави разпада на ядрата? Дотоколкото съм запозната периода на полуразпадане не зависи от температурата и налягането, но това означава ли, че не зависи от никакви външни условия?
  3. Искам да попитам радиоактивното разпадане в природата спонтанен процес ли е или би могъл да се стимулира под някакви въздействия? В лабораторорни условия това се осъществява чрез стимулация от топлнни неутрони, а в природата? От какво зависи радиоактивното разпадане в природата? Благодаря!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...