Отиди на
Форум "Наука"

emkata

Потребител
  • Брой отговори

    14
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за emkata

emkata's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Напълно ли са еднакви ... т.е. никакви данъчни облекчения ли няма , ако си ЕООД или ООД ? Относно печалбата - не е ли по-добре да се разпределя между повече съдружници ( може да са моите родители ) или облагането и не зависи от броя на съдружниците ?
  2. Istorik - ти си готов бизнесмен ! Тези неща ги зная , но хубаво е да се кажат , защото може да послужат и на други от форума.Лошото е , че има много формалности , разрешителни и т.н. , който са разход на време и средства . Александър - Да! Еоод или ООД , но все още не е решено твърдо , защото все още търся плюсовете и минусите на двете форми.
  3. До дедо Либен - парите ми са в банката и ми носят достатъчен доход , за да не работя . Просто прецених , че не си заслужава риска . А сега имам някаква малка възможност , която не е за изпускане .
  4. Днес минах около такова училище . Имаше павилион за вкуснотии , отделно в само у-ще си има стол , в който 1,2,и 3-то струват 3 лева.
  5. Браво на Историка и на Павлов ! Личи ,че сте запознати с основните и важни неща за един бизнес. Ако бяхме в 90-те години щяхте да сте милионери , какъвто бях и аз . Благодарение на спазването на основни принципи в бизнеса спестих няколко пъти по 20К , но това няма как да го разбере Митака . Лошото е , че сега хората нямат пари .
  6. Помещението е празно . Всички разрешителни трябва наново да се вадят. И персонала трябва да е назначен още в началото.
  7. Гледам дават кафе под наем 65 квадрата( неработещо) за 800 лева . Като прибавим и другите разходи(заплати , ток и вода ) се получава около 3 000 лева на месец . Или трябва да имам 100 лева чисти всеки ден , за да покривам разходите. Какъв оборот трябва да имам , за да остават 100 лева чисти ?
  8. Курсовете са Икономика и мениджмънт . Така сме щели да придобием част от професия ИКОНОМИСТ . Същите неща , които споделяте сме ги минали . Теорията на пръв поглед е лесна , но трудно е да се приложи на практика . Мисля проекта да се реализира в София, защото тук има повече потенциални клиенти , отколкото в някой малък град.
  9. Михов - с питане много неща стават ! Риска е голям и не ми се иска да вкарам и мои пари , ако не съм убеден , че ще спечеля .
  10. Да ! Всичко , което сте написали е вярно . Изкарал съм един курс от 500 часа . Сега съм на края на още един . От тези курсове научаваме само общи неща без да има подробности , защото лекторите са преподаватели в средни училища . А и експертите , които трябва да дават разяснения още не са в час ... Остава само да намеря някаква пазарна ниша , която не е разработена все още .
  11. Няма да стане с хоби , защото хората все по-малко си печатат снимки . Предпочитат да си ги гледат на компютъра. Вие , ако имате тези пари, какъв бизнес бихте започнали ?
  12. Чудя се с какво да започна ? 20 000 лева не са много , но не са и малко .
  13. Привет на всички икономисти ! Въпросът ми е какъв бизнес бихте стартирали , ако получите гранд от 20 000 лева ? Условието е да назначите още 2-ма работници , на които ще осигурите работа за поне 1 година. Бизнесът трябва да започне да генерира приходи веднага след 3-тия месец, защото парите за заплати са гарантирани само за първите 3 месеца . Нека дискусията започне сега !

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...