Отиди на
Форум "Наука"

Axe_tss

Потребител
  • Брой отговори

    5
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Axe_tss

Axe_tss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. В какъв смисъл некоректни ? Не смятам че въпросите са ми некоректни , имайки се в предвид че наскоро създадоха аеродинамичен двигател на безпилотен самолет и проведоха 3 мин. полет със скорост МАХ 20??? Кое е некоректното ?
  2. Здравейте на всички Така въпросът ми е към хора който си разбират от работата , а това са физици.Въпросът ми е следния : Възможно ли е ,ако дадена частица бъде засилена в спираловидна посока или накратко "златно сечение" с 150 000км/ч към друга частица по същият начин , да се отвори пространствена дупка? Teоретично имайте се в предвид , че за да се отвори една черна дупка се иска тегло колкото половината вселена? Ако дадената частица се движи със тази скорост , ще натежи на пространството ?

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...