Отиди на
Форум "Наука"

nelly_krumova

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за nelly_krumova

nelly_krumova's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Съгласна съм, че има много способни лекари, но мисля, че трябва да се споделят и тези, от които не сме останали удовлетворени и то поради конкретна причина. Бих искала да изкажа мнение по отношение на услугите на д-р Коджабашев в гр.Русе. Преди водехме нашата персийка при него. Беше получила разстройство и повръщане с леки примеси на кръв. Естествено ние се уплашихме и веднага я заведохме при него. Той я пипна и каза, че нямало време за рентген, била глътнала нещо и по спешност трябвало да се оперира. Обясни ни, че ще ни се обади цитирам "дали да ходим да си я вземаме", което означаваше дали изобщо ще оцелее. Разпори коремчето на котето ни и се оказа, че няма нищо глътнато. Когато отидохме да си я вземем, ни обясни, че бил напипал нещо, което в последствие се оказало едно от ребрата й. Безумието беше пълно, да оперираш котка с тежка инфекция. Цяло чудо беше, че котето оцеля. Но най-големият проблем е, че след некоректното зашиване на коремчето й, тя направи херния. Вчера я заведохме при други лекари, при които ходим и сме много доволни (д-р Рачев и д-р Димитров), те я оперираха и потвърдиха, че хернията е следствие от предишната излишна операция. Освен това имала много сраствания.... Предполагам ме разбирате, че тези две напълно излишни операции са в следствие на непрофесионализма на д-р Коджабашев и нежеланието му да направи една проста рентгенова снимка.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...