Отиди на
Форум "Наука"

koronal

Потребител
  • Брой отговори

    10
  • Регистрация

  • Последен вход

Отговори публикувано от koronal

  1. Не съм убеден, че германците са толкова закъсали от към жива сила, Жуков в спомените си пише за дивизии и дивизии, немски, оборудвани, с попълнен личен състав и въоръжени след като Германия вече е капитолирала, разбира се, те се намират в западните зони на влияние.

  2. Версия А: Нищо не се променя, все така следващия император не се вълнува от откривателство на нови земи, завърнал се кораб, разказващ за кенгура и домъкнал някакви дребни хорица с бумеранги, не вълнуват никого.

    Версия Б: Оставащи в Австралия, оставят минимален генофонд, поради трудните контакти с местните, но донесените от тях животинки ликвидират местните и се получава различен континент.

    Версия В: Организирана група, оцелява и увеличаваща се с местно население, се захваща да строи цивилизация стъпка по стъпка в Австралия, по модел на Китай, възниква империя, която достига бреговете на Азия и Африка няколко столетия по-късно и с превъзхождащата си технология ги покорява. /ето това вече си и чиста фантазия/

  3. Фиксирайки названието черни и при хуните, като се предполага, че разделението е расово/европоиди и монголоиди/, може да се предположи, че става дума за подобно разделение - бели и черни. Търся логиката и от Ернах /сина на Атила/ - Ирник /митичен български хан, припознаван като Ернах/

  4. Позволявам си да осъвременя горната информация, защото е поостаряла:

    Страница в старт.бг за дипломните работи:

    Дипломни работи в старт Бг

    Помагало за това как се пише дипломни работа:

    Как да напиша своята дипломна работа!

    Вечният Умберто Еко:

    Как се пише дипломна работа

    • Upvote 3

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...