Отиди на
Форум "Наука"

koronal

Потребител
  • Брой отговори

    10
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ koronal

  1. Не съм убеден, че германците са толкова закъсали от към жива сила, Жуков в спомените си пише за дивизии и дивизии, немски, оборудвани, с попълнен личен състав и въоръжени след като Германия вече е капитолирала, разбира се, те се намират в западните зони на влияние.
  2. Възможно е и изобщо да няма Рим и РИ, реалността би била коренно променена, няма Александър, няма елинизъм, няма слаби монархии, а империя!
  3. А някаво чисто религиозно натоварване на името? Името петър значи камък, нещо в тази насока?
  4. Зороастризъм - дуалистична религия с интересни елементи, но определено не е изворът на всичко и не е религията на българите.
  5. Версия А: Нищо не се променя, все така следващия император не се вълнува от откривателство на нови земи, завърнал се кораб, разказващ за кенгура и домъкнал някакви дребни хорица с бумеранги, не вълнуват никого. Версия Б: Оставащи в Австралия, оставят минимален генофонд, поради трудните контакти с местните, но донесените от тях животинки ликвидират местните и се получава различен континент. Версия В: Организирана група, оцелява и увеличаваща се с местно население, се захваща да строи цивилизация стъпка по стъпка в Австралия, по модел на Китай, възниква империя, която достига бреговете на Азия и Африка няколко столетия по-късно и с превъзхождащата си технология ги покорява. /ето това вече си и чиста фантазия/
  6. Ако бе оцелял би се опитал да консолидира съпротива от оцелелите, но вероятно неуспешни, нещо като ремикс на 100 дни на Наполеон.
  7. Интересна идея, би било възможно да се образува практически непобедима евразийска империя с огромен потенциал, но и със страшно голяма сила на разпад.
  8. Фиксирайки названието черни и при хуните, като се предполага, че разделението е расово/европоиди и монголоиди/, може да се предположи, че става дума за подобно разделение - бели и черни. Търся логиката и от Ернах /сина на Атила/ - Ирник /митичен български хан, припознаван като Ернах/
  9. Съгласен съм, за жалост, но и дипломната работа има своите предимства.
  10. Позволявам си да осъвременя горната информация, защото е поостаряла: Страница в старт.бг за дипломните работи: Дипломни работи в старт Бг Помагало за това как се пише дипломни работа: Как да напиша своята дипломна работа! Вечният Умберто Еко: Как се пише дипломна работа

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...