Отиди на
Форум "Наука"

Enei

Потребител
  • Брой отговори

    2
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ Enei

  1. Благодаря и за двата отговора - точно за този човек ставаше дума, макар и по по-различен начин да съм чул историята за него.
  2. Здравейте - това е първия ми пост във този форум и се извинявам, ако объркам нещо.Та значи въпросът ми е - понеже разпрявях на един приятел спомен от някякъв исторически извор, който на времето учителя по история ни е разказвал) за гласуването тогава с глинените части от съдове, на който пишели името на човека, за който гласуват или съоветно ще го пращат в изнгание (не помня точно).Та можете ли да ме насочите за кой човек става дума - при положение, че знам само, че са го набедили, че май трябва да го махат от някакъв пост и се прави гласуване май в полиса беше, на което и той присъства и случаен селянин, селянина го моли да му напише името(селянина не знае, че точно той е човека) понеже не знае да пише и нарочения явно е честен си пише собственото име и гласува против себе си, но оставе честен на някаква идея. Само толкова си спомням - някой сеща ли се ?

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...