Отиди на
Форум "Наука"

Yoanna G

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ Yoanna G

  1. Здравейте, момиче съм на 14 години и искам да се преместя от едно училище в друго. Таасегашното ми училище е ужастно ! Преди ми беше добре, но сега е пълно с нови учители и вече не издържам :// Боледувам от 1 седмица и отидох да дам на класната си бележка за отсъствията , а тя ме гледаше някак си много злобно и започна да ми вика, че ще ме заведе при директора, че ще ме изключи от училище ии всякакви такива неща ... Отедох в другото училище, в което искам да се преместя, а там ми казаха, че от министерството на образованието е издадена някаква заповед и ще мога да се преместя чак за другата учебна година ... Моля ви помогнете ми ;(( Дали има някакъв начин да се преместя просто не издържам там .. А и забравих да допълня, че съм от малко градче и за след 9-ти клас са само тези две училища .. Моля ви кажете нещо ....

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...