Отиди на
Форум "Наука"

ysl

Потребител
  • Брой отговори

    2
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за ysl

ysl's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Mного интересно, roca! Мерси много за инфото, радвам се, че ми развенча неинформираните заключения :D
  2. Здравейте, Преди няколко дни бях в археологическия музей във Варна, като в секцията с най-старото злато видях и малка експозиция на обработени кремъчета датирани в периода 40хил.г.-100хил.г. преди новата ера (по спомен). Та те ми заприличаха на подобен кремък, който бях открил в гората на Аладжа манастир (местност, близо до Варна). Затова реших да го щракна и да ви го покажа с надеждата да получа мнение дали има възможност находката ми да има някаква стойност или е просто кремъче оформено от природата. Снимките могат да бъдат намерени тук: http://s1136.beta.photobucket.com/user/Yasen_Slavov/library/stone Нарочно снимах със светкавицата от различни страни, за да се видят ръбовете по-добре. Надявам се и на вас да ви е интересно колкото и на мен и очаквам отговорите ви

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...