Отиди на
Форум "Наука"

Breeze

Потребител
  • Брой отговори

    4
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Breeze

Breeze's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Breeze

    Агатополис

    Благодаря. Този Божидар Димитров, който е бил в team "Космос" в Велизара Велкова.
  2. Breeze

    Агатополис

    Благодаря Галахад. Имам го. Интересувам се от всякаква информация за Ахтопол, Варвара, Синеморец, Резово. Аз съм се опитва да създаде Хронология на събитията. Можете да свържете към книгата на хартия. Заглавие и автор на книгата. Това ще бъде много полезен. Ще се опитам да ги намерите. Посещение в България и има много приятели на българите. Интересни спомени, снимки, карти на района. Война, въстания, миграции, бедствие, култура, етническа принадлежност, личност. Всяка информация. Изглежда, че аз знам за тези градове вече има повече, отколкото те самите знаят. Разбирам, че ви е трудно да се разбере, но на мястото на въпроса ми, разбирате ли, и аз ви разбирам. Много обичам България. Любен Каравелов, аз чета на Иван Вазов, Димитър Димов (тютюн) Super! За да научите повече за България. Какво може да ми препоръча друг четене от българската художествена литература? Спасибо!!
  3. Breeze

    Агатополис

    Приятелите ми казват ... Къде мога да намеря подробна историческа информация Ахтопол и региона (с изключение на цялата налична информация, предоставена от туристически агенции).Знам, че е най-големият град Ахтопол, преди да го изгори.Също се интересуват от история Синеморец (Galandzha).А информация за крепостта Кастрич Резово.С каква цел е бил построен?Точно като гранична крепост?Пиша чрез преводач. Не съдете строго.Мога да пиша в руската, но най-вероятно няма да се чувстват удобно.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...