Отиди на
Форум "Наука"

Art2Spice

Потребител
 • Брой отговори

  5
 • Регистрация

 • Последен вход

Репутация

5 Ученик

Всичко за Art2Spice

 1. Виж на http://www.art2spice.../ArtLetter.html Авторката е млада художничка, но с доста голям опит. Там могат да се направят и икони по поръчка.
 2. Да, това е прекрасна идея! Подобно обсъждане може да бъде в помощ както на творците, така и на публиката...
 3. Богдана Тодорова, художник иконописец Богдана Тодорова завършва Националната гимназия за изящни изкуства „Илия Петров” със специалност „Живопис” през 2001 г., 4 години по-късно, през 2005 г., завършва Националната художествена академия, факултет „Изящни изкуства”, със специалност „Стенопис”. Богдана има самостоятелни изложби и участия в общи изложби както в страната, така и в чужбина. Реализира редица проекти, свързани със стенописи, както и в книгоиздаването. Сред големите ѝ проекти се нарежда изографисване на храм „Св.Св. ап. Петър и Павел” в с. Ялботина, който включва стенопис и иконопис и е изпълнен в периода 2010 – 2012 г. Интервю с Богдана можете да прочетете на: http://www.art2spice.com/root/ArtLetter.html
 4. Благодаря Ви за това мнение! То наистина е ценно за нас! Оказва се, че интересът към български творби е голям, а ние непременно ще предоставим по-подробна информация за творбите. В България наистина имаме стойностни автори и прекрасни художествени произведения! Отворени сме и за други мнения.
 5. Здравейте, приятели Вече има сайт, който събира на едно онлайн място съвременните български творци: http://www.art2spice.com/ Нашата мисия е да представяме активно произведения на български автори, които живеят в страната и извън нея ; да играем ролята на медия и да бъдем информационен мост между творците и почитателите на изкуството; с модерен и динамичен маркетинг да присъстваме на пазара на изкуството в България и по света. Нека подкрепим българското изкуство! Ще очакваме вашето мнение с благодарност!

За нас

Всяка помощ за нас е ценна и се надяваме с общи усилия да успеем да поддържаме това място на научни дискусии живо. Форум "Наука" е сред малкото активни форуми в България, изключително полезно и нужно място за свободна обмяна на мисли и знания.

baner_event_marco

За контакти:

×
×
 • Create New...