Отиди на
Форум "Наука"

sa6opi4a

Потребител
  • Брой отговори

    7
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за sa6opi4a

sa6opi4a's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Репутация

  1. И какво сега, ако не стане нищо днес, тогава на 23-ти? Четох, че датата е сочела 23-ти като край на календарът им, не 21, 21 е за цикъл някакъв.
  2. Много неща ще се случат и ще се направят точно на 21-ви. Защо така се получава? Дори в сайта на НАСА мисля, че бях чел че на 21 някакви ще излетят в космоса и ще влязат в някаква станция ли, нещо такова? Защо точно на тази дата? Искали са да гледат краят от горе ли? Или си има цел, за онези под земята? Да стане нещо, да оцелея и да разбера, че са се скриели тия лайнарчета под земята и са знаели за всичко това, аз ставам убиец, пък вие ми лафете за ракия. Тук сме да коментираме сериозно, а не да ми спамите.
  3. Ммм, има го из нета това за 3 days darkness. Колко е вярно и то, знае ли се. Е, може ли да не си сериозен за такова нещо? Най-тъпо ще ми е, ако се крие нещо и не се казва и накрая ще трябва да го видя със собствени очи. Не знам кое му е трудното да излязът и да кажат - Ще се мре, да знаете. Правете каквото искате.... Но все ми се струва, че ако направят това, те няма да могат да се скрият където трябва, за да оцелеят.
  4. А... Па за 3 дена без слънчева светлина и електричество, как очакваш да се оцелеее... Тия температури ще са от сорта на -100 градуса из цялата планета, ще си умреме като кучета. Дали заради това са изпонаправили бункери, за да се скрият за 3 дена в тях и да оцелеят?
  5. До колко е вярно това, което казваш Mitaca? От толкова хипотези, които прочетох, една не пишеше за това, което казваш ти. Та ние за 3 дни в пълна тъмнина и без електричество в този сезон ще умреме от студ е човек, ти викаш, че е невероятен феномен, след като няма да има капка светлина, която да грее планетата.
  6. Стигна се до ракия, но не и до факти, защо - да, защо - не...
  7. Остават така казано 4 дни преди "Краят на света", та дори на national geographic са изписали отгоре с български букви колко време остава до тогава. Изчетох доста хипотези за това, което ще се случи и не знам от къде да започна и на коя да вярвам. Някой да има активна представа за това, което ще стане, ако ще става нещо? Вярвам, че тук има умни хора и хора с разни телескопчета; Второ слънце - раджа? Взрив на свръхнова? Планета Х зад слънцето? Метеорен дъжд? Голям метеор? Нашествие на извънземни? Черна дупка? Парад на планетите, което ще доведе до смъртоносни климатични условия? Облъчване от нашето слънце?.... кое си избирате? От БАН нашите казват, че такава простотия няма да се случи, ама колко са учени и те... от НАСА па пуснаха една тема, в която обясняват, че нищо няма да се случи и тем подобни, но не е като да трябва да вярваме на НАСА, след като се знае какви са лъжци. Може би сега се крият всички важни в онези бункерчета на км под земята и накрая след 2-3 дена ще кажат какво ни чака, а?

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...