Отиди на
Форум "Наука"

dexter

Потребител
  • Брой отговори

    3
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ dexter

  1. Здравейте, искам да разбера как тези две енергии оказват основно влияние в психиката на човек. Въпросите ми са следните. Каква е разликата между отрицателна и положителна енергия? Как да разграничаваме едната от другата? В какво трябва да вярва човек за да е в баланс със себе си и света около него ?
  2. dexter

    Електрон

    Благодаря ви за коректното отношение по въпроса. Нека темата се премести там където трябва!
  3. dexter

    Електрон

    Привет. Имам няколко въпроса свързани със физиката и други, които ме дълбаят от доста време. Как се образува електрона? Вярно ли е че човек съзнателно и подсъзнателно контролира баланса между двете енергии (положителен и отрицателен заряд)? Когато баланса се наруши и в него нахлува повече отрицателна, околкото положителна енергия от която по - принцип се е самосъздал, започва да се самоунищажава малко по - малко ? Простете ако въпросите ми са глупави, но просто нямах избор и реших да се обърна към вашата компетенция по тях. Благодаря предварително.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...