Отиди на
Форум "Наука"

andy2000

Потребител
  • Брой отговори

    5
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за andy2000

Последни посетители

864 прегледа на профила

andy2000's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Здравей, Разгледах книгата още преди да пиша, но не намирам някоя болест, която да се пропикрива със състоянието на бора. Може би нещо от рода на гъбите, но сам не мога да определя.
  2. andy2000

    Бор - заболяване

    Здравейте приятели! Не съм сигурен, че тук е правилното място да задам въпроса си, но ако не се надявам да ме насочите къде да го направя. Проблемът ми е следния - имам бор в градината на над 30 години. Висок е над 10 метра. От известно време по едната му страна тръгна някаква гадост, подобна на лишей, но не е и от тази страна клоните изсъхват, а кората придобива различен цвят. Някой има ли идея какво е и как трябва да го третирам, за да се излекува, ако е болест? По-долу прилагам няколко. Много благодаря!
  3. По данни на БНБ "Преките чуждестранни инвестиции за 2012 г. са 1,4 млрд. евро при прогнозирани от Министерството на икономиката, енергетиката и туризма - 2 млрд. евро. " Даже са над 1 млрд за 2012 ?
  4. Здравейте,приятели. Навсякъде търсих, но не успях да намеря каква е разликата между данните, които изкарват от БНБ и НСИ, свързани с ПЧИ в България. Моля ви да ми разясните как така според НСИ на година са около 20 милиона евро, а на БНБ са над 1 милиард евро? Откъде идва тази огромна разлика ? На НСИ са за предприятия от нефинансовия сектор, т.е. без банки и застрахователи, но все пак разликата е огромна от 20 милиона до 1 милиард ? Благодаря предварително!
  5. Здравейте,приятели. Нямам си и на представа от икономика,но ми се налага да се занимая с въпрос пряко свързан с нея. Във връзка с това моля да ми разясните какво е "външноикономическа дейност" и какви са елементите и. Като нищо неразбиращ си мислех,че означава външнотърговска,но май е доста,доста по-обширна. Благодаря Ви предварително за информацията!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...