Отиди на
Форум "Наука"

Zitbag

Потребител
  • Брой отговори

    2
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Zitbag

Zitbag's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. А какво се получава, когато на един млад потребител, без ясни критерии, и който изучава света главно чрез медията, му се представя основно безредие( а когато царува ред, то той е постигнат пак посредством насилие( примерите са безброй)? А когато младият индивид започне да свиква с това, което вижда и го приема за нещо напълно нормално и необходимо, за да просъществува едно общество? Пак ли отговора е нито едното, нито другото? За мен какъвто и краен отговор да се даде на въпроса, ще подлежи на oспорване и никога няма да е напълно верен или грешен. И понеже всеки път, когато се опитам да отговоря на себе си, се оплитам, ми се иска да прочета и чужди мнения, та току-виж ми просветне малко повече.
  2. Потребителят консумира медии, изобразяващи насилие, защото е насилник по природа, или е насилник, защото потребява такава медия?

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...