Отиди на
Форум "Наука"

Didkaaaaa

Потребител
  • Брой отговори

    5
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ Didkaaaaa

  1. Здравейте приятели ! Нуждая се от малко помощ относно следния въпрос : Да се представи графично фирма, реализираща постоянни икономии от мащаба ,и фирмата.реализираща постоянни загуби от мащаба. Да се обясни как тези зависимости в дългосрочен период влияят на броя и размера на фирмите на пазара? .. да се подкрепи с пример Моля ви за малко помощ , даже и ако имате някаква идея или препоръка ще съм ви благодарна !
  2. Няма точна тема ... Темата е освободителната война просто с една пр. искаме да го иззиграем под вид на сценка - (диалог между българите) Благодаря за съветите ! 1 Думата "турчин, турски, отомански" не ги споменавай - а как да ги нарека???
  3. неказвам , че ТРЯБВА , но ако можете би ми било от полза ))
  4. а можете ли да ми представите примерен диалог между бълг. опълченци в навачерието на войната
  5. Здравейте!!! Какво е мнението ви за руско-турската война ? Защо след изтoщителното Априлско Въстание българите са готови отново да се хвърлят във войната ???

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...