Отиди на
Форум "Наука"

Mitkin

Потребител
  • Брой отговори

    2
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Mitkin

Mitkin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Mitkin

    теза

    Тествани няколко дисертации. Най-значимите: "Изследване на процеси в диодни пропуски, студен катод и развитието на миниатюрни метални скока на средното налягане след освобождаване от отговорност." ("Исследование послеразрядных процессов в диодных промежутках с холодным катодом и разработка миниатюрных металлокерамических разрядников среднего давления.") Аз няма да дам тук самия анализ. Анализ на тезата, моля обърнете се към: http://dissertacii.blogspot.ru/ Той е на руски език. Но има един бутон на правото на превод на чужд език. Аз по принцип препоръчваме да изглеждате: http://dissertacii.blogspot.ru/2012/08/46-60.html Това са недостатъците, за които по-рано. Какво искам да кажа тук. Можете да видите за себе си, че тезата не винаги е обективно проверени. Така че можем да повдигне въпроса на ефективното ниво на специалист в областта на заетостта. Ако сте съгласни с моите изводи, аз ще трябва да проверите и други технически дисертация. Включително чуждестранни. За цена от $ 300. Това не е скъпо. ferma1800@yandex.ru Русия. Рязан. Mitkin Александър I.
  2. Mitkin

    теза

    Здравейте Бих искал да говоря за качеството на дисертацията. Аз забелязах, че не всички от тях са оценени обективно. Какви грешки се случват? Най-сериозно: 1. Формата на графиката се определя въз основа на две точки. (Две точки не могат да притежават само по права линия) 2. Текстът под графиката противоречи на това, което е съставено на графиката. 3. Точките с данни са свързани с начупена линия. В случаите, когато това е необходимо за определяне на формата на кривата до този момент е, скрап е грешка.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...