Отиди на
Форум "Наука"

visi0n

Потребител
  • Брой отговори

    2
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ visi0n

  1. Ами някакви насоки ако ми дадете ще съм безкрайно благодарен. Значи имате предвид да описвам сегашните балове, но да изтъквам леките разлики по това време ? Да, иначе тъкмо изгледах филма, хареса ми доста като изкарах доста полезни цитати от филма на актьорите относно тяхното мнение за баловете , както и насоки ... Проблемът е там, че ще ми трябват сигурно още 10 филма , за да събера достатъчно обемна информация, която да оформя за 30-40 минути .
  2. Добър ден на всички, моля ви за помощ, трябва ми спешно информация за абитуренските балове през социализма .. в интернет намерих информация само в един сайт, но беше само 2 абзаца и не ми върши никаква работа, защото трябва да е много обемна. Ходих и до градската библиотека съответно в моя град, но също нямаше източници .. Информацията , която събера трябва да се представи като доклад или презентация . Извинявам се, ако темата е в неправилен раздел.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...