Отиди на
Форум "Наука"

marski

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за marski

marski's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Репутация

  1. Здравейте, Искам да споделя мнението си за един нов, неинвазивен метод на лечение на възлите на щитовидната жлеза, който набира скорост - така наречената ехотерапия. Това е метод, използващ фокусиран ултразвук с висока интензивност ( HIFU) и представляващ алтернативен вариант на хирургичното лечение на проблема. Има редица предимства, прави се и в България в УСБАЛЕ Акад. Иван Пенчев. Линк към статия на български: http://www.monitor.bg/article?id=321787 http://rummarinova.blogspot.com/2013/01/blog-post_27.html http://www.theraclion.com/pathologies/neck-pathologies/thyroid-nodules/%D0%BB%D0%B5%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%BE-echotherapy/ http://www.monitor.bg/article?id=321787 Доколкото знам предимствата му са следните: - не е нужна обща упойка, а невролептична; - процедурата е амбулаторна ( не е нужно да лежите в болница), възстановяването е в рамките на няколко часа – пациента се приема сутринта и се изписва следобед; - лечението е безопасно, ефективно и също така, за разлика от операцията, не остава белег;

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...