Отиди на
Форум "Наука"

TIHATA567

Потребител
  • Брой отговори

    4
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за TIHATA567

TIHATA567's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Чалгата необходима ли ни е?
  2. Да наистина класика от началото на чалгата май навсякъде ве то се чуваше. Съдейки по него и по-съвременните парчета можем да кажем че са "съдържателни и смислени". Поздрава по-късно.
  3. Ще се върна отново на няколко предишни въпроси важни са ми като информаия. Имали други хора от форума с които си виждате? За сега само този. Този е дин от любимците ми в "-ки. Поздрави с хит който може да също да послужи за промиване на мозъци. http://youtu.be/Kv18ZnLFQBc
  4. Това май е пример са смесване на чалга с рап. Хубаво би било да разберем и за някоичужде етно групи. Продължавам да смятам че има. Поздрави с още една парче на Софи и Устата. Пак се връщам на въпросите .Можете ли да за кого е чалгата? Кои са нейните герои? http://youtu.be/yGeV1B1HldM Имали изобщо мяста нейно величество ЧАЛГАТА в нашето ежедневие?

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...