Отиди на
Форум "Наука"

Chileva

Потребител
  • Брой отговори

    3
  • Регистрация

  • Последен вход

Репутация

1 Ученик

Всичко за Chileva

  1. Мога да кажа само едно БЛАГОДАРЯ за мнениеята. Скалъпих текста, пък да видим човека с гилотината как ще оцени работата ми. А за султата - някак хич не ми се иска да си говоря с него или поне не сега Смятам, раничко ми е.
  2. Благодаря за мненията Ви. Но още не мога да открия отговорът на въпроса защо са точно италианци и французи.....това е проблемът който трябва да разнищя.
  3. През 1805 г. започва преустройването на "Калето" за стрелково оръжие от френски инженери и е завършено през 1837 г. от италиански фортификатори? Ясно е че турците желаят да заздравят позициите си в тази част на империята, но защо точно френски инженери и италиански фортификатори? През XIX век се обновяват и Силистренската и Шуменската крепост (ако не се бъркам), но не знам защо има проблем с обновяването на Калето в Белоградчик.

За нас

Всяка помощ за нас е ценна и се надяваме с общи усилия да успеем да поддържаме това място на научни дискусии живо. Форум "Наука" е сред малкото активни форуми в България, изключително полезно и нужно място за свободна обмяна на мисли и знания.

baner_event_marco

За контакти:

×
×
  • Create New...