Отиди на
Форум "Наука"

Raja

Потребител
  • Брой отговори

    2
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Raja

Raja's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. (Пускам темата и тук, понеже секцията ми се стори по-подходяща. Моля модераторите да го изтрият, ако това е в разрез с правилата) Здравейте, имам удоволствието да Ви съобщя, че в съавторство с Дамян Василев издадохме книгата "Духовност без викалпи", посветена на необходимостта от рационалното мислене. В дванадесет глави (които първоначално започнаха като лекции, насочени към йога практикуващи) в популярен стил е направен критичен анализ на множество окултни, псевдонаучни и конспиративни теории; обсъдени са опасностите от гуру култовете и религиозните крайности. Първите четири глави на книгата ще бъдат качени на https://www.facebook...vnostBezVikalpi за свободно теглене (към момента са налични първите две). Цялата може да се поръча в онлайн книжарницата на http://izdavam.com/ Поздрави! Димитър Пройнов duhovnost_bez_vikalpi_predstavqne.pdf

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...