Отиди на
Форум "Наука"

pastet89

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за pastet89

pastet89's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Съгласен съм с автора на темата. Източните бойни изкуства са свързани с източни религиозни учения. А те СА сатанински. Това, че първата крачка е назад и уважаваш противника са опасни думи, слагащи лъжлива маска. "Пазете се от вълците в овчи кожи" е казал Христос, също като Ванга, която е била напълно демонизирана и работила с тъмните сили, а всички са я смятали (и до ден денешен маса хора продължават) да я смятат за светица. Друг е въпроса до колко може да се напредне в дадено бойно изкуство изолирайки се от тези духовни практики. Тренирал съм карате като малък и не ми е навредило в тази насока и не познавам истерични хора, които го тренират, но картината, която описва автора е много точна за всички екстрасенси и всички които се занимават с дявола. След като бъдат оплетени в примамливите му мрежи и му станат роби той показва истинската си същност. Това е описано в книги на екстрасенси за тях, включително и Ванга за себе си е казвала как е била многократно нагрубявана от тези тъмни сили, когато останели насаме. Агресивното отношение към другите хора също е факт. Тогава се показва именно защо тези учения са сатанински. Повтарям: не знам доколко е 100% обвързано следването на подобни духовни учения при следване на физическите дисциплини. Трябва обаче да се внимава и да се разграничават нещата. Същото важи и за йогата. Тя има различни степени, като чисто оздравителната гимнастика, която е много полезна не може да бъде вредна сама по себе си, но висшите нива на йогата, свързани с медитация, левитация (издигане на тялото над земята), говорене с духове, претворяване на предмети и какво ли още не, са чиста магия, сатанизъм и връзка с дявола. Съветът ми е само да проучите църковната част на тези неща и да бъдете много нащрек и да внимавате с тях.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...