Отиди на
Форум "Наука"

Hero Z

Потребител
  • Брой отговори

    2
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Hero Z

Hero Z's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Не, не. Идеята е съвсем друга. Примерно в този раздел, който е "Общи" може да се преименува на Off Topic и да съдържа съвсем обикновени теми, за които да се обсъждат. Не знам кой пример да ви дам, за да разберете идеята ми. А за раздела Форумни игри идеята е да се отварят теми от рода на "Познай коя зодия е следващия" и прочие. Теми в които потребителите да могат да разпускат без да се дискутират някакви важни теми колкото и това да не отговаря на същноста и тематиката на форума.
  2. Нов съм във форума, но бих идскал да дам няколко предложения за нови раздели специално във форума и тъй като не открих друга подобна тема за предложения реших да пиша тук. Предложенията ми нямат общо с тематиката на форума която е изцяло научна и вероятно тук наистина се пишат и коментират само научни теми, но аз бих се радвал ако има и някои раздели, които са предназначени за забавление като например Форумни игри и Off Topic (Флууд) където всички ние потребителите да пишем за обикновените неща в живота ни, да споделяме проблеми и да се забавляваме във форумните игри. Идеята далеч не е в трупането на мнения и излишния спам, а просто в забавлението и тъй като съм виждал подобни теми в много други форуми бих се радвал да развиете тази идея и тук. Сигурен съм че и много други потребители ще бъдат доволни ако се въведе нещо свежо във форума.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...