Отиди на
Форум "Наука"

elshady

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ elshady

  1. Голяма част от ръководителите на православни, католици и протестанти са бивши или настоящи служители от ДС и учат хората, че политиката не за християните. За разлика от християнските подразделения в политиката на България от началото на прехода присъства етническа, про турска партия с основател терорист и бивш служител на ДС. Това е скандално. Още по странно е как бившите комунисти с атеистично вероизповедание, от който България уж се освободи сега ни управляват. Естествено те подкрепят горе споменатата етническа партия. В тях са и парите на хората, които 45 години са експлоатирали и сега същите гласуват за тях. Да не се чудим, че хора се самоубиват и се разбягват. Липсата на вяра в Христос ще ни погуби като нация. Не случайно цар Борис е приел християнството и това ни е съхранило през вековете робство. Предвижданията показват, че ако тенденцията не се промени до 50г на територията на България българите ще са малцинство. Мили хора бягайте докато сте живи, защото ако се надявате да остареете в България няма да доживеете да видите светлия социализъм.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...