Отиди на
Форум "Наука"

Viktoria 23

Потребител
  • Брой отговори

    3
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ Viktoria 23

  1. Това няма да е татуировка,не съм се побъркала до такава степен да си татуирам нещо подобно.Идеята е за жилището.Думата не мога да споря с какъв произход е ,но до колкото знам не е испански.САЛВАТОР (спасител) е често срещана в доста страни.За човек който те първа започва да навлиза в тази тема (като мене) е доста объркващо всичко.Вероятно с времето ще се ориентирм по добре.Вероятно ще е по добре на глаголица да го изпиша,щом не е ясно дали има прабългарска писменност .Благодаря ви за помоща .
  2. Да ,знам че не е българска дума и не е била.Самата дума до колкото знам означава "спасител".Но ,ме интересува дали е правилно изписано с прабългарските символи дали отговарят на думата САЛВАТОРЕ.
  3. Здравейте,предварително се извинявам за граматиката си.Имам един въпрос.Интересува ме,какво е значението на този надпис.Идеята ни беше да изпишем САЛВАТОРЕ на прабългарски ,но преди да направим някоя глупост реших да се обърна към вас.Ако е погрешно изписано,ще ви помоля ако някой може да го напише правилно. Благодаря ви предварително.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...