Отиди на
Форум "Наука"

Vk16

Потребител
  • Брой отговори

    3
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Vk16

Vk16's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Така стана, че събрах двойно повече жени от мъже и трябва да компенсирам, защото не ми се иска да се заигравам с тегла и стъкмистика. Та, затова само мъже ми трябват ... : |)
  2. ​ ​ ​ ​ ​Здравейте, ​ ​Определено вашата забележка е уместна, но смятам, че от семантична гледна точка повечете анкетирани слагат под значението на думата колеги само тези, които официално са такива. Самонаетите наистина са специален случай, но пък тогава не може да говорим за остракизъм на работното място, защото за да има такъв, трябва да има поне двама души, който официално са колеги. Благодаря ви за забележката! ​ ​Благодаря на всички, които са попълнили анкетата! ​ ​Давайте още! Само още около 30 ми трябват! ​ ​Поздрави, ​ ​V
  3. Здравейте Не съм сигурен не нарушавам ли правилата на форума, извинявам се предварително, ако е така. Пиша ви с молба за малко помощ с проучване за магистърската ми теза. Проучването ми засяга остракизма на работното място и е абсолютно анонимно. В момента събирам данни чрез анкета и много ще се радвам, ако работещите мъже (!!!) тук отделят пет минути, за да я попълнят. Анкетата се попълва онлайн и е преведена на български. Целта на проучването не е комерсиална, а чисто академична. Събраните данни ще помогнат за по-голяма яснота и прецизност на резултатите. Можете да попълните анкетата на този адрес: http://goo.gl/YEUgJw Благодаря ви за отделеното внимание! Поздрави, V

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...