Отиди на
Форум "Наука"

bushkata

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ bushkata

  1. Здравейте, приятели, > >На 13.01.2007 г. от 10 до 17 ч. в музея "Земята и >хората" в София ще се проведе първото по >рода си зооекспо за животни, спасени от >улицата и търсещи дом. Животните ще бъдат >предлагани за осиновяване срещу >символична сума, която ще бъде >предоставена на Дома за деца без >родители в кв. Драгалевци. >Дори и да нямате намерение да осиновите >животно, заповядайте, доведете и >приятели. Ще имате възможност да се >порадвате на изключителни кучета и >котета уникати, както и да научите повече >за кастрационната програма на общината и >безплатните кастрации за улични >идомашни животни, които се предлагат в >София. >Повече информация за събитието можете да >научите от официалния му сайт:http://www.zooexpo.hit.bg

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...