Отиди на
Форум "Наука"

ReptileFann

Потребител
  • Брой отговори

    16
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за ReptileFann

Лична информация

  • Пол
    Мъж
  • Интереси
    Влечугиииии :333

ReptileFann's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Репутация

  1. Добрем , ще купя някакви изкуствени лиани или някакви др. растения ! мерси !
  2. Не е много добро качеството , но пък терариумът стана супер !!
  3. Хей , терариумът е готов ! Чакаме да дойдат стъклата размерите са - 100см(широчина) / 50см(височина) / 35/40см(дължина), според мен а супер за сега , когато монтираме стъклата , ще кача снимка !
  4. Хей , петната ги няма смени си кожата и сега пак е с ярко-зеления си цвят !! :D Искам отново да ви благодаря за всичко , помагате много не само на мен а и на много други хора с интереси като моите !! Това за третото око и аз си мислех , че не е истина , но от вас мога да науча всичко !!! Мога да кажа само БЛАГОДАРЯ !
  5. В момента не мога да пусна снимка ... :/ но пък сега забелязах че тя още сменя кожата !! и под старата си е светла , така че като я смени ще пиша ...и определено няма трето око
  6. Здравейте....върви супер с игуана , но сега си сменя кожата и от долу е по тъмна (черникава) ..... нормално ли е ??
  7. Ще пробвам със гранули , зелен боб и др. А лятото мисля да си купя няколко саксии и да си засадя Глухарче !
  8. Да , проблемът беше в температурата , много и беше топло !! сега спря , БЛАГОДАРЯ ВИ ! И за терариумът също благодаря ! Най-скоро време , ще и сменим терариума (клетка)
  9. Първо благодаря за храната ! И понеже баща ми е нещо като дърводелец (прави мебели) може да измислим нещо по въпроса , може ли да ми кажете само , какви размери горе-долу трябва да бъде ? и относно игуаната от 1/2 дни само копа и драска по стъклото , казаха ми че може да е от недохранване , но аз и сменям и храната и водата всеки ден ! Тя си хапва пред мен и като си напълни коремчето , пак почва да копае :/ HELP ME !!
  10. Да , знам че терариумът е малък и да от стъкло е , скоро ще го сменим със клетка голяма и просторна за нея ! Просто нямахме материали и парични средства ! Та сигурно след 1/2 месеца вече ще е в клетка ! а за храната ако може да ме посъветвате ? Какво да и давам и какво не ? И понеже искахте още снимки ето снимка на нея ... Главно я храня със - Зеле,Маруля,Краставица,Ябълка(рядко) и да главно е това , така че ако някой знае моля ви кажете с какво да я храня !! И мисля , че любимото и е маруля , когато и напълня купичката , излизам някъде за 1/2 часа и като се върна е празна ! О и да не забравя goshawk аз знам , че не се заяждаш , всъщност ти благодаря и ще се радвам ако ме посъветваш с още нещо Искам да ви попитам , този терариум става ли за нея (вижте размерите) http://zoomagazin.eu/bg/kategorii/exo-terra-6964/exo-terra-screen-terarium-sglobjaem-terarium-60-45-60-sm-pt2646-z-21847
  11. Хей , това е игуаната ми !!! На година и нещо е и се чудя.... не е ли твърде малка ? Имам още една/две снимки на нея , ако искате ще споделя още !
  12. понеже гледах клипове в YouTube , на Corn Snake тук се води Царевичен смок нали ?
  13. съжалявам за правописа , но на компютър не слагам пунктуационни знаци а и благодаря за сайтовете може Exotic.com да ми свърши работа! :)
  14. да разбрах че е забранено ! както и че е защитен а можете ли да ми кажете някой български сайт за влечуги ??
  15. здравейте може ли да ви попитам как мога да си хвана Балкански гекон ? гледах клипчета в YouTube за някакви капани които не нараняват животинчетата прави се от пластмасова бутилка и се слагат насекоми вътре аз съм си направил и чакам да дойде лятото но понеже прочетох какво пише за гекончетата и не знам каде да поставя капанът :/ имам малък терариум от игуана в който живее малката ми зелена игуана но скоро ще се освободи и искам да имам животинче и за него като видях, че и в България има гекончета реших да си хвана защото нямам спестени пари , та ако можете да ми помогнете ще съм ви много благодарен извинете любител съм на влечугите знаех видове гекони , но не и балканският не знаех че е защитен вид и лесно стресиращ се извинете

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...