Отиди на
Форум "Наука"

oinbom

Потребител
  • Брой отговори

    4
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ oinbom

  1. Дали имаш представа какво е количеството на тези стволови клетки сравнени с другите варианти от където могат да се извличат. Ако приемем че най-голямото количество стволови клетки се намира в пъпната връв при раждане, http://www.afroditafh.bg/uslugi/stvolovi-kletki-ot-kruv-ot-pupna-vruv/ по малко в тази от тъкън и може би най-малко в пулпата от млечен зъб къде се намира по скалата цитираният от теб вариант (или ако имаш някакъв линк , спомени къде си го гледал това като информация)
  2. според мен не е важно само дали ги има но и количествата в които се отделят/синтезират и какво ги активира. в момента мисля се търси доста усилено от къде могат да се извлекат при възрастни хора

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...