Отиди на
Форум "Наука"

janni

Потребител
  • Брой отговори

    6
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за janni

Лична информация

  • Пол
    Мъж

janni's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. janni

    Бълхи!

    Прощавайте, просто човек наистина не е на себе си в един момент от подобни проблеми. Наистина е шокиращо и изтерзаващо, та от отчаяние търся информация отвсякъде!!! Наистина не го пожелавам на никой! В интерес на истината нещата започнаха да се подобряват. Ветеринарката ме призна за голям килър За една седмица, занимавайки се само с този проблем съм почти на финала. (И станах спец по познания за вредители!)
  2. janni

    Бълхи!

    Почвам да си мисля, че са дрешни въшки... Всъщност има ли бели бълхи?? Така де.. мръсно бели
  3. janni

    Бълхи!

    Всъщност малко е под въпрос дали е котешка бълха - почвам да си мисля, че са дрешни въшки.. Мръсно бели са, плоски, дълги милиметър. Главно долу по краката се усещат - да погледнеш - няма нищо... Не е като тези черните да ги видиш и хванеш.
  4. janni

    Бълхи!

    В отговор на Жоро-01 - вече влязох в доста аптеки. Почти нищо не можаха да ми предложат и ме препращаха към ветеринари (където също бях). Самите бълхи са много странни! Те са мноого малки - дълги са едва милиметър и са бели. (Поне по мои проучвания). Иначе дървеници или нещо черничко - няма! Те са като невидим враг!! И точно че мен са ме харесали!! Другите не ги ядат, само мене. Нещо странно е това същество и нетипично. Спрейове против бълхи - само био кил намерих, но и като цяло не ме устройват - аз искам да ги премахна. Тези бълхи ходят по хората. Мислим, че са котешки (има котка на село и все се чеше). Въшки не би трябвало да са - ходят най-вече по краката, последно на главата се качват. Изкъпах се с шампоан за въшки след пълното си отчаяние на положението - надявам се да помогне. Мироки - благодаря за инфото. Може и с Райт да пробвам, тъй като чух че било много ефикасно.
  5. janni

    Бълхи!

    Ходих си за празниците на село. Оттам хванах котешки бълхи, които са плъзнали от няколко месеца в къщата и никой не се беше усетил... Мислили че е на нервна почва. Започва с лек гъдел по стъпалата и долната част на краката - сякаш нещо те лази, а гледаш и няма нищо. Другите не са ги хапали, но мен ме направиха на решето за няколко дни (докато се усетя и аз че не са комари). Къпах се много стабилно няколко пъти и изпрах всички дрехи дори ботушите си в пералнята на 60 градуса. Уви, пренесох гадинката като се прибрах в града. Пръскаха вкъщи от специална фирма Терминатор, но проблемът продължава! Вероятно те са изтребили вкъщи, но напастта е и по мен!! Много ме обича! Напоследък взимам Био кил и се пръскам с него. И с газ, оцет. Изтрових се, а още ги усещам, макар че са намалели и онемощели. 1. Въпросът ми е дали шампоан за въшки би помогнал и срещу бълхи? 2. Какви други медикаменти мога да ползвам за тялото си, които не просто да отблъскват, а да убиват бълхите. 3. Препаратите, които ги убиват, убиват ли яйцата или само излюпените?
  6. janni

    Бълхи!

    Ходих си за празниците на село. Оттам хванах котешки бълхи, които са плъзнали от няколко месеца в къщата и никой не се беше усетил... Мислили че е на нервна почва. Започва с лек гъдел по стъпалата и долната част на краката - сякаш нещо те лази, а гледаш и няма нищо. Другите не са ги хапали, но мен ме направиха на решето за няколко дни (докато се усетя и аз че не са комари). Къпах се много стабилно няколко пъти и изпрах всички дрехи дори ботушите си в пералнята на 60 градуса. Уви, пренесох гадинката като се прибрах в града. Пръскаха вкъщи от специална фирма Терминатор, но проблемът продължава! Вероятно те са изтребили вкъщи, но напастта е и по мен!! Много ме обича! Напоследък взимам Био кил и се пръскам с него. И с газ, оцет. Изтрових се, а още ги усещам, макар че са намалели и онемощели. 1. Въпросът ми е дали шампоан за въшки би помогнал и срещу бълхи? 2. Какви други медикаменти мога да ползвам за тялото си, които не просто да отблъскват, а да убиват бълхите. 3. Препаратите, които ги убиват, убиват ли яйцата или само излюпените? Много ще съм благодарна ако някой може да ми отговори!!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...