Отиди на
Форум "Наука"

huligan_raw

Потребител
  • Брой отговори

    2
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за huligan_raw

huligan_raw's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. честно да си призная , в първия момент си помислих , че това е някакво заклинание или нещо от този род .никога не съм се интересувал от камъни , надписи и каквито и да е стари предмети . некомпетентен съм , и не ме е срам да призная ,че струпаните камъни от едната страна на къщата ми изгледат единствено като тежка и неприятна работа . любопитството ми надделя ,и просто исках да разбера какво е това . реално след като закарам въпросния камък в някой музей , не дойде някаква група с багери безогледно да опустоши подредения ми двор . хора всякакви . не смятам се превръщам в надзирател с пушка , че някой му дошло на акъла да търси нещо си . та именно заради това първо търся информация , всички знаем какво се случва когато предадеш нещо , благодаря , потупване по рамото . какво е ???? от къде е ???? . и от прочетените коментари по нагоре , най- ме блази "аз лично бих го направил, с условието ако го изложат да има табелка кой, кога и къде го е открил и така за векове напред "
  2. здравейте , буквално преди няколко дена след разчистване на купища камъни се подаде подобна плоча , прелиствайки виртуалното пространство ми се видя най - добрия вариант имаено тук да попитам за информация . ще кача и снимка . прегледах всички комента до тук и според мен дадата на плочата е 1149 , но след като поставя снимка ще прецените сами

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...