Отиди на
Форум "Наука"

mimonte2

Потребител
  • Брой отговори

    5
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ mimonte2

  1. Добре, но коя форма на обучение ще бъде по-добре- дистанционната(която я има само в УНСС) или редовната? Ще мога ли в дистанционна форма да усвоя толкова добре материала, колкото и в редовна?
  2. Atom, можеш ли да ми кажеш някой недостатък на УНСС като университет?
  3. Исках просто да ми дадете съвет, кой университет е най-добър за изучаване на икономика, но явно нямате желание...
  4. А къде другаде да питам? Не съм от София, нямам познати там, така че трябва да събера мнения от другаде! Освен това от твоето мнение не се разбира, ти за СУ или си или си за УНСС?
  5. Здравейте, от известно време съм силно раздвоен за това, къде да уча икономика- в СУ или в УНСС. Според някои хора, икономика е по-добре да се изучава в УНСС, според други- СУ е най-удачният избор. Според вас, къде е най-добре да се обучавам?

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...