Отиди на
Форум "Наука"

KACETO

Потребител
  • Брой отговори

    4
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за KACETO

KACETO's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Репутация

  1. С удоволствие бих се включил, да правя и аз(щом е за исторически обекти), но както казах съм още в началото на макса, и това което вие сте направили , аз не го мога още, само ще осера нещата. Но ще опитам, да направя каквото мога. Между другото е хубаво да се направи, цялостна възстановка на цяла крепост. Преди време направих на Топлица, но не ме бива в материалите и рендера и затова спрях до там.
  2. В музея има много добър макет на базиликата, ако не сте го виждали, мога да пусна снимки. Но не мога да завърша модела, както трябва. Слаб съм на материалите и на рендването. Ако някой има желание да му пратя моя модел и да му направи материал, и ренд
  3. Ето това го направих преди няколко дена, малко е нескопосано, но както казах все още се уча. И преди се занимавах с макса но не толкова сериозно. Има още доста работа по модела, като прозорците, вратите , и арките на входовете. За по нататък може да се пробвам да направя целия манастирски комплекс около базиликата.
  4. Здравейте всички и В.Павлов. Макар че поста ти е в далечната 2009г.(сега я намерих) идеята ти е страхотна. Аз съм археолог и историк по образование, но не работя по специалността си, защото в големите музеи нямам връзки че да се уредя. Предполагам че за тези места знаеш как става. Въпреки това продължавам да се занимавам любителската с история. От едно известно време съм се хванал да правя 3D възстановки на исторически обекти, най-вече крепости, и търся хора които искат да се занимават. Ако има желаещи да ми пишат на фейсбук - Krasimir Iordanov или мейла ABE@ABV.BG В общи линии не съм направил кой знае какво, защото не съм толкова добър с 3D-то, в момента се уча. Ползвам 3DS Max. Сега съм започнал да правя Голямата Базилика в Плиска Ще се радва ако някой пише.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...