Отиди на
Форум "Наука"

Alexander01

Потребител
  • Брой отговори

    2
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ Alexander01

  1. Напоследък виждам доста животни по-улиците с някакъв вид заболяване по очите водещо до слепота. Заболяването поне до колкото аз видях отначало се образува някаква стена пред ретината, след което започва да сълзи окото и в последствие се образува огромна топка отпред на окото (най-голямата която забелязах беше около 1см.). За пръв път видях такъв случай на едно малко коте в Благоевград, от там минавах почти всеки ден и забелязах как малко, по малко се образува топка на окото, отначало си помислих, че е тумор, но се сформира от сълзене (така мисля), така че не знам какво е. Заболяването не е заразно до колкото видях, защото нито другарчетата му бяха болни, нито майката, нито едно чуждо малко коте, което се присъедини към тях. Преди около 2 седмици докато ходех из центъра на Монтана един гълъб започна да лети право към мен и точно в последния момент (на десетина см.) се отклони, взех и го поместих настрана, но и на него открих такова заболяване, обаче на едното око, след което гълъба излетя и доста време летя в кръг преди да кацне. И така се стигна до вчера, когато забелязах едно малко коте с ранна фаза на това заболяване, но все пак сляпо, а на майката нищо й нямаше. Та искам да питам какво е това заболяване и дали е заразно все пак и от какво се получава?

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...