Отиди на
Форум "Наука"

Aragorn

Потребител
  • Брой отговори

    3
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ Aragorn

  1. Ахаа.. ясно. С удоволствие ще видя обрзците!
  2. Предположението е добро, не трябва да се отхвърля. Все пак тази "ядка" е мускул. Толкова добре да се запази?! Не можах да открия др. снимки на "ядки". Само черупки намирам. Ако някой види подобни фосили на "ядки" в интернет нека да покаже за да мога да сравня и да преценя. Благодаря предварително!
  3. Здравйте и от мен! Морския динозавър по-горе е трпач! Искам да ви покажа един фосил. Не съм го намирал аз. Предишния собственик ми поясни, че е намерен до...язовир в България Човекът имаше страшно много фосили на морски таралежи и все си мисля, че го е намерил някъде покрай тях. Не ми посочи точното място Беше неопределен от него, но аз нали съм си фен на динозаврите и съзрях в него потенциален динозавърски нокът. Може и да е на по-късно влечуго, знам ли. Като примерен любител веднага затърсих нокти на динозаври в интернет и трябва да ви кажа, че открих прилики, но не срящнах чак толкова извит. " Хвърлете" му един поглед и вие.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...